Home
Otok Rab Hrvatska
index HRindex Dindex Iindex ENG
kantunic-hotel
 

HOTEL TAMARIS RAB

TAMARIS

zvijezdicazvijezdicazvijezdica

Hotel Tamaris
Palit 285
51280 RAB

Hotel Tamaris
Smješten uz samo more i rub gradskog parka "Komrčar" u Rabu!

"Tamaris" je 2005. godine novootvoreni hotel koji se nalazi neposredno uz more u uvali Sv. Eufenmija u Palitu kraj grada Raba. Starogradska jezgra Grada Raba udaljena je svega nekoliko minuta ugodne šetnje kroz zeleni gradski park Komrčar. Valja pritom napomenuti, da mnogi gosti vremenom zaborave neke sitne detalje svojeg boravka na Rabu, ali naš Park nikada. On zauvijek ostaje dio njihova sjećanja. Nedaleko hotela nalazi se i poznato gradsko kupalište "Škver", s gustom, stoljetnom borovom šumom koja se spušta do samog mora, šljunčanom i pjeskovitom plažom pogodnom za iskusne plivače i malu djecu. Taxi brodice s obližnjeg polazišta Vas vrlo lako i brzo mogu odvesti do poluotoka Frkanj, poznatog po prvoj nudističkoj plaži, gdje je nekoć čak i britanski kraljevski par slovio kao najugledniji među naturistima. Poluotok Frkanj obiluje gustom šumom i bezbroj malih uvalica, stjenovitih ili s najfinijim pjeskom, koje u kristalno bistrom moru pružaju idealne uvjete za kupanje i uživanje u suncu i ostalim blagotaima hrvatskog Jadrana.

Smještaj u sobama

Hotel-Pansion "Tamaris" je otvoren tijekom cijele godine i nudi smještaj u 14 moderno uređenih dvoposteljnih soba. Sve sobe raspolažu vlastitom kupaonicom, telefonom, satTV, namještenim balkonom i klima uredjajem. Ispred hotela se nalaze vezovi za brodice. Gostima se nudi doručak, polupansion ili puni pansion. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Tamaris hotel

Sadržaji


U neposrednoj blizini "Hotela Tamaris" nalaze se razni športski sadržaji za one željne malo aktivnijeg odmora, bočalište, 3 teniska terena, minigolf, igralište, stolovi za stolni tenis... Šetnja kroz već spomenuti gradski park izuzetno pogoduje osobama sa dišnim problemima (astma, bronhitis), što potvrđuje i blizina nekadašnjeg sanatorija Thalasoterapije. Ako se obalnom šetnicom uputite na suprotnu stranu, prema Kamporu, dolazite do franjevačkog samostana Sv. Eufemija u sklopu kojeg se nalazi rapski muzej sa bogatom zbirkom kulturno-povjesnih spomenika, nekoliko lijepih korala, interesantnom zbirkom kolajni i staroga novca, sakralnih predmeta i arheoloških nalaza, tako prilikom boravka na Rabu možete i puno toga naučiti o njegovoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini.

Restaurant

U prelijepo uređenom a la carte restoranu "Tamaris" nude se izvrsni mesni i riblji specijaliteti pripremani na tradicionalan način. Ugodan ostatak večeri uz odabrana vina ili egzotične koktele možete provesti za aperitiv barom u sklopu restorana. Na prekrasnoj terasi, neposredno uz obalnu šetnicu odmorite uz jelo i piće i uživajte u fantastičnom pogledu na more.
Restaurant Tamaris

Posalji emailHotel Tamaris
Palit 285 , 51280 Rab

Tamaris Rab Rab Škver Rab Tamaris
Tamaris Insel Rab Island Rab Tamaris Room Tamaris Rab
Zimmer Hotel Tamaris Otok Rab Tamaris Hotel Tamaris Rab
Send email
 
 
34940
hoteli-kantun

CROATIA - KROATIEN - CROAZIA
HOTEL TAMARIS RAB


©2005-2017 Vinko Fafanđel , island rab , insel rab , otok rab
Accommodation Rab , Ferienwohnung Rab - Isola Rab - Apartmani Otok Rabi - Rab sziget Horvátország