Home
Otok Rab Lopar
index HRindex Dindex Iindex ENG
kantunic-hotel
 

Lavanda LOPAR

zvijezdicazvijezdicazvijezdica

Pension Lavanda
Lopar bb
51281 LOPAR

GSM1: +385 98 168 4223
GSM2: +385 98 424 075
Tel.: +385 51 775 477
Lopar Lavanda
Pansion "Lavanda" nalazi se u Loparu na sjevernom djelu otoka Raba u neposrednoj blizini poznate pješčane "Rajske plaže" i "Plaže Livačina". Smješten je na brežuljku 300-tinjak metara od plaže s prekrasnim pogledom na uvalu "Livačina" i Velebitski kanal. Sasvim je blizu centra turističkih zbivanja u Loparu, a opet zaštićen od turističke i prometne vreve.
Našim Gostima nudimo smještaj u 4 sobe i 6 apartmana visoke kategorije. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni sa tušem ili kupaonicom, SAT/TV, telefonom i hladnjakom. Svi imaju pogled na more te vlastitu terasu ili balkon. Na raspolaganju im je i parking.
        Za goste koji vole aktivni odmor u neposrednoj blizini objekta na raspolaganju su naša 4 tenis terena te igralište za mini-golf i stolovi za stolni tenis.       U sklopu objekta u našem restoranu gostima nudimo specijalitete domaće i internacionalne kuhinje pripremljene s puno ljubavi i usluženo profesionalno i dužnom pažnjom. Uvijek smo spremni ispuniti želje naših gostiju, te učiniti sve kako bi Vam Vaš odmor ostao u trajnom sjećanju.

Dobro došli!

Posalji email


Lavanda
Lopar bb , 51281 Lopar

Accommodation Lopar Apartments Lopar Ferienwohnung Lopar
Hoteli Lopar Lavanda Lavanda Lopar
Restaurant Lavanda Zimmer View Lopar
Send email
 
 
29832
hoteli-kantun

CROATIA - KROATIEN - CROAZIA
HOTEL TAMARIS RAB


©2005-2017 Vinko Fafanđel , island rab , insel rab , otok rab
Accommodation Rab , Ferienwohnung Rab - Isola Rab - Apartmani Otok Rabi - Rab sziget Horvátország