Home
Otok Rab Hrvatska
index HRindex Dindex Iindex ENG
kantunic-hotel
 

HOTEL ARBIANA RAB

Arbiana Hotel

zvijezdicazvijezdicazvijezdica

Hotel Arbiana
Obala kralja Petra Krešimira IV
51280 RAB

Hotel Imperial

Hotel Arbiana je idealno mjesto za one koji traže savršen omjer kvalitetne usluge i kulturnog gostoprimstva. Nalazi se na otoku Rabu, najzelenijem otoku na Jadranu, te jednom od najsunčanijih mjesta u Europi. Smješten je uz samo more u Starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom povješću, okružen šarmantnim mediteranskim parkom. Sagrađen 1924. godine kao utočište ondašnje europske aristokracije, hotel je prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluga, te sitnicama koje svakom gostu boravak u hotelu Arbiana čine posebnim i nezaboravnim. Samim time, idealna je destinacija za odmor i najzahtjevnijih gostiju.

Smještaj

Hotel Arbiana raspolaže sa dvadeset i osam smještajnih jedinica (tri jednokrevetne sobe, dvadeset dvokrevetnih soba, četiri junior apartmana i predsjednički apartman) od kojih većina ima balkone sa kojih se pruža prekrasan pogled na Jadransko more, mediteranski park, starogradsku povijesnu jezgru i rapske zvonike. Sobe, u kojim se može udahnuti delikatan miris karakterističan za ovaj mediteranski gradić, su prostrane i udobne, moderno opremljene i uređene u tradicionalnom stilu koji u potpunosti odražava bogatu i slavnu prošlost otoka ali i samog objekta.

Sadržaji i usluge

•lokacija
-centar grada Raba
•smještaj
-3 kata s 28 soba
-3 jednokrevetne sobe
-20 dvokrevetnih soba
-4 junior apartmana
-1 predsjednički apartman
•sport i rekreacija
-tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jet-ski, trekking,
-vožnja biciklom, ronjenje, kajak, mini golf
•restorani i barovi
-restoran San Marino, aperitiv bar, Bristol bar
•kongresni sadržaj
-kongresna sala sa 70 mjesta
•ostale usluge
-internet priključak, direktna telefonska linija,
-usluga telefaxa, SAT/TV,
-klima uređaj, baby sitting na zahtjev,
-mjenjačnica, parkiralište

Restoran i bar

Restoran San Marino privlači goste svojom toplom i elegantnom atmosferom, a ljeti otvara svoju prekrasnu terasu na kojoj se može večerati uz zalazak sunca i svijetlo svijeća pod zidinama antičkog grada Raba.
Lokalna kuhinja, bazirana na ribi ili mesu, susreće se i sljubljuje sa mediteranskom, u rafinirano razrađenim jelima majstora kulinarstva; dalmatinski pršut popraćen vrganjima sa Velebita i mirisima šume, đumbir i ružičasti papar; rižot sa kvarnerskim škampima ukrašen ploškicama prženih tikvica; kvarnerski zubatac u kori od krumpira s radićem i blitvom namirisan sušenim grožđicama ili ukusan goveđi biftek u kremi od vrganja sa hvarskim prošekom samo su dio ponude koje Vam nudi restoran San Marino.
Uređen sa stilom Launch Bar idealno je mjesto za aperitiv prije večere, osvježenje nakon napornog dana ili jutarnju kavu u ugodnom ambijentu.
Topla crvena boja čini Cocktail Bar Bristol jedinstvenim mjestom na kojem se možete zabaviti i opustiti. Uz profesionalne barmene koji će Vas iznenaditi cocktailom za svačiji ukus, redovno organiziramo i tematske večeri sa profesionalnim plesačima i glazbenicima.

 


Posalji emailHotel Arbiana
Obala kralja Petra Krešimira IV , 51280 Rab


Arbiana Hotel Hotel Arbiana Arbiana
Arbiana Rab Dorka Arbiana
Room arbiana Rab Arbiana
Terasa Ferienwohnung Arbiana Arbiana apartment
Holi Arbiana Arbiana sank Arbiana sala
Croatia Rab Camere Arbiana Zimmer Arbiana
Send email
 
 
30870
hoteli-kantun

CROATIA - KROATIEN - CROAZIA
HOTEL ARBIANA RAB


©2005-2017 Vinko Fafanđel , island rab , insel rab , otok rab
Accommodation Rab , Ferienwohnung Rab - Isola Rab - Apartmani Otok Rabi - Rab sziget Horvátország